Personeelsinformatie

Sanne is op dit moment met zwangerschapsverlof, hierdoor zal Chantal tijdelijk meer uren in het praktijkpand werkzaam zijn.
Op werkdagen is er van 08.00 tot 13.30 dus altijd iemand aanwezig voor vragen, afspraken planning en het bestellen van medicijnen. Voor spoedgevallen blijven we uiteraard 24/7 bereikbaar.

Sanne en haar man Sebastian zijn op 30-03-20 troste ouders geworden van hun zoon, Kay!
Wij wensen het gezin alle liefde, gezondheid en geluk toe.

De paarden gebitsverzorging door Chantal bij u aan huis zal zich op de middagen concentreren, daarnaast kunt u op afspraak voor een gebitsbehandeling naar de praktijk komen met uw paard. We kunnen Chantal ook nog feliciteren met het afronden van de vervolg cursus gebitsverzorging paard voor dierenartsen en gebitsverzorgers van de NVVGP o.l.v dhr Julius Peters in België.

Dena Buijs hebben we als nieuwe collega dierenarts mogen verwelkomen. Dena is een geboren en getogen Drentse, maar heeft haar studie diergeneeskunde aan de opleidingen van Antwerpen en Gent, België gedaan. Na haar studie heeft Dena al enige ervaring in onder meer in IJsland en Estland opgedaan. Haar erkenning is inmiddels in het Nederlandse systeem overgeschreven. Een welkome aanvulling voor ons team.
Naast Spencer Ouwerkerk als vaste waarnemer hebben we Jasper het Lam als part-time dierenarts aan onze praktijk kunnen verbinden. Jasper wil naast zijn werk als specialist voor de GD (Gezondheidsdienst voor Dieren) verbinding met de praktijk blijven houden omdat hier toch zijn passie ligt.