Personeelsnieuws

Begin augustus mogen wij Jennifer Sieraad verwelkomen als assistente binnen onze praktijk. Jennifer is 19 jaar en woont in Diever.

Als hobby heeft Jennifer het trainen van haar eigen paard en paarden van anderen. In de aflammertijd helpt ze graag met schapen verlossen en ook koeien melken doet ze graag.

Jennifer combineert haar werkzaamheden in onze praktijk met de afronding van haar opleiding tot paraveterinair.  Dierenartsenpraktijk Dwingeloo-Wapse is inmiddels dan ook erkend leerbedrijf geworden. Chantal zal met veel enthousiasme de leer-werk begeleiding van Jennifer op zich nemen.

 

Sanne Dalemans daar in tegen zal nog slechts enige weken kunnen besteden aan het inwerken van Jennifer waarna ze aan een baan elders begint.

We vinden het erg jammer dat Sanne ons gaat verlaten. Sanne heeft sinds 2014 bij DAP Dwingeloo gewerkt, eerst als stagiaire en later als trimster en paraveterinair. Na haar overstap naar de landbouwhuisdieren en paarden praktijk heeft ze een flink steentje bijgedragen aan de verdere uitbreiding en professionalisering van onze praktijk.

Toch snappen we dat het voor iemand als Sanne met haar ambities goed kan zijn een volgende stap te zetten. We kijken graag terug op de fijne samenwerking en het plezier dat we met elkaar gehad hebben!

Zo kunnen we zowel Jennifer als Sanne beide succes wensen met hun nieuwe baan.

Sinds vorig jaar is dierenarts Jasper het Lam regelmatig op vrijdag in de praktijk aanwezig. Jasper is een rundvee specialist bij de gezondheidsdienst voor dieren. Naast zijn werk bij de GD wil Jasper graag verbonden blijven met de praktijk. Hij ondersteunt ons bij het maken van de Koekompassen en is ons extra aanspreekpunt voor meer gecompliceerde zaken, maar ook voor zieke dieren of een verlossing staat hij graag paraat. Inmiddels heeft hij met velen van jullie al kennis gemaakt.

Déna Buijs woont sinds begin dit jaar in haar appartementje in een mooie oude Drentse boerderij in Wapserveen. Zo heeft ze na werktijd meer tijd om van de mooie natuur rondom Dwingeloo te genieten. Tevens kan ze hierdoor makkelijker diensten draaien.